Scheiden

De ScheidingsWeg is een scheiding- en bemiddelingskantoor met meer dan 10 jaar ervaring, waarbij de concentratie van haar activiteiten ligt rond de plaatsen Venray – Venlo – Roermond en Weert. Scheiden betekent dat u tijdens een zware emotionele periode, ingrijpende beslissingen moet nemen over uw verdere toekomst. De ScheidingsWeg regelt met u als scheidingsbemiddelaar of scheidingsmakelaar hoe u beiden zo'n gezamenlijk verzoek moet indienen.

 

Maar hoe moet je nu beginnen?

 

Wij maken met u een gedegen stappenplan, en zorgen dat dit op een wijze gebeurt, waarin rekening gehouden wordt met de emoties van alle betrokkenen. De ScheidingsWeg is als een persoonlijk en onafhankelijk adviseur in staat u op een heldere en neutrale manier te helpen in de verdere afhandeling van uw scheiding.

 

Kosten van de scheiding

 

De ScheidingsWeg werkt volgens een exclusief all-in tarief waardoor u vooraf exact weet wat de kosten van de scheiding zullen zijn. Geen verrassingen achteraf maar een totaalservice voor een verantwoorde prijs tot en met de inschrijving in de registers van de burgerlijke stand.

 Scheiden is maatwerk

 

Scheiden is een emotioneel proces voor beide partners, dat valt niet te voorkomen. In dit emotionele proces moet u juist erg veel beslissingen nemen, voor u en uw toekomst, waarbij u bovendien niet weet wat u niet weet. Elke scheiding is uniek en de ScheidingsWeg levert maatwerk. Laat u begeleiden door iemand met een jarenlange ervaring die niet vast zit aan een commerciële formule.

 

Duidelijkheid, rust en zekerheid

 

Met betrekking tot uw verdere toekomst. Hiervoor staan een uitgebreid netwerk van hoog gekwalificeerde partners zoals fiscalisten, notarissen, accountants, advocaten, juristen etc. garant voor een correcte afhandeling.

 

Daarnaast werken wij nauw samen met speltherapeuten en kindercoaches zodat uw rol als ouder en de belangen van de kinderen de aandacht krijgen die ze verdienen.